За нас

Ние сме DREAM DESIGN

Електронен магазин за матраци, възглавници, спално бельо и други. Предлагаме и изработка на кухни по поръчка и интериорен дизайн по заявка на клиента.

Основен наш приоритет е да създаваме уют, хармония и красота на разумни цени, предлагайки всичко необходимо, за да бъдете "Добре дошли у дома". DREAM DESIGN предлага широка гама от продукти и асортимент, който непрекъснато се обновява. Всички артикули са с доказано качество и произход от водещи световни и български производители.

Наша мисия е да предоставяме добри решения за организиране на един красив и приятен за живеене дом. За тази цел разполагаме със страхотен екип от професионалисти.

Стараем се да предоставяме на клиентите си лично отношение, професионализъм и качество, обслужване от врата до врата чрез услугите транспорт, разнос и монтаж на стоките. Гордеем се с големия брой лоялни клиенти и печелим тяхното уважение с качествени и идейни продукти. DREAM DESIGN е мястото, където традиционното и модерното са съчетани по неповторим начин, така че всеки да успее да създаде дома на мечтите си.

 

Кухни по поръчка Варна

Намерете ни

ОФИС:

УЛ.КОСТА ТЮЛЕВ 3

РАБОТНО ВРЕМЕ:

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК 09:00 - 19:00

СЪБОТА - 10:00 - 16:00

НЕДЕЛЯ - ПОЧИВЕН ДЕН

БЪРЗА ПОРЪЧКА