Кухни по поръчка

DreamDesign ви предлага да разгледате част от бижутата си в поръчковото производство, а именно кухните по поръчка.
Всички знаем, че кухнята е важен и ключов елемент от визията на всеки дом.

DreamDesign проектира и произвежда кухни от висок клас, отговарящи на най-разнообразните нужди в домакинствата, както като дизайн, така и като функционалност и удобство за ползване.
Разгледайте нашите предишни проекти долу в страницата ни, за да се ориентирате в поръчковото производство и защо то е следващия тренд в мебелите.

Бъдете различни, бъдете смели в избора си. Заедно, с качество без компромиси, ще сбъднем и най-смелите желания за кухня.

Предлагаме производство на висококачествени кухни по поръчка с уникален стил и модерен дизайн. Ние можем да проектираме вашия интериорен дизайн на кухня по поръчка от най-висок клас. 

СХЕМА И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТА ВИ

  1. Направете запитване за цена. Ще получите оферта след 1-2 работни дни. (Зависи от мащаба на проекта)
  2. Заявете среща с нас или на обекта ви.
  3. Срещата с наш дизайнер е едно от най-важните и за ваше удобство може да се проведе директно на обекта или в нашия офис. Ще направим начално обсъждане на проекта и ще ви дадем препоръки и насоки.
  4. При възлагането на поръчката, сключвате договор с нас и внасяте аванс от 50% от стойността на поръчаното обзавеждане.
  5. Извършваме прецизно измерване на обекта и помещенията. Резултатът е генериран модел на вашия обект, в който са отразени всички елементи, кривини и особености на стени, подове и тавани.
  6. Екипът ни от дизайнери ще изготви окончателния проект на обзавеждането. След като получим вашето одобрение, сме готови да започнем производство.

ПРОИЗВОДСТВО И МОНТАЖ

Голяма част от производството се изпълнява от компютърно управлявани машини, които работят по програми, създадени точно за вашето обзавеждане. Ръчните операции се извършват от екип мебелисти и бояджии с многогодишен опит в производството на висок клас поръчкови мебели и се грижат за всеки детайл от вашата поръчка.
Доставката се извършва директно до обекта, след което работата се поема от екипа ни от опитни монтажисти. С дългогодишния си опит и правила на работа те се отнасят с голяма прецизност към всеки детайл от обзавеждането и пазят околните стени от наранявания.След приключване на монтажа доплащате останалите 50% от цената.

НАШИТЕ 3D ПРОЕКТИ

БЪРЗА ПОРЪЧКА