icon Бърза поръчка по тел. 0894 7112 72

icon

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

При поръчка над 390лв

icon

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Бързо  плащане!

icon

СТОКОВ КРЕДИТ

Стоки на изплащане!

Cart

За нас

Основен наш приоритет е да създаваме уют, хармония и красота на разумни цени, предлагайки всичко необходимо, за да бъдете "Добре дошли у дома". Обзавеждане за всички помещения и аксесоари, с които се постига необходимата завършеност и уют на дома ще впечатлят и най-претенциозните сред вас.DREAM DESIGN предлага широка гама от продукти и асортимент, който непрекъснато се обновява. Всички артикули са с доказано качество и произход от водещи световни и български производители.

Наша мисия е да предоставяме добри решения за организиране на един красив и приятен за живеене дом. За тази цел разполагаме със страхотен екип от професионалисти.

Стараем се да предоставяме на клиентите си лично отношение, професионализъм и качество, обслужване от врата до врата чрез услугите транспорт, разнос и монтаж на стоките. Гордеем се с големия брой лоялни клиенти и печелим тяхното уважение с качествени и идейни продукти.DREAM DESIGN е мястото, където традиционното и модерното са съчетани по неповторим начин, така че всеки да успее да създаде дома на мечтите си.

 
 
Кухни по поръчка Варна

ОФИС

УЛ.КОСТА ТЮЛЕВ 3

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК-СЪБОТА 09:00 19:00

Звъннете